Публикации


ЗАСЛУЖЕНО ПРИЗНАНИЕ НА „ЦВЕТКОВА, БЕБОВ, КОМАРЕВСКИ“

 

 Адвокатско дружество „Цветкова, Бебов, Комаревски“ получи заслужено признание в престижните международни класации на правни кантори Legal 500, Chambers and Partners и IFLR 1000

В изданието на Legal 500 за тази година присъства нова категория – „Здравеопазване и фармацевтично право“. В нея „Цветкова, Бебов, Комаревски“ е класирана на челни позиции. Кантората държи първенство и в област „Банкиране и финанси“ - http://www.legal500.com/firms/15667/offices/14322 Класацията потвърждава доказаната и оценена и от нашите клиенти от двата сектора компетентност на адвокатите от съответните екипи в дружеството (Иля Комаревски и Елина Русева в сферата на „Здравеопазване и фармацевтично право“ и Николай Бебов и Дамян Лешев в областта „Банкиране и финанси“). Според публикуваното резюме за дружеството в област „Здравеопазване и фармацевтично право“, цитиращо отзиви от наши клиенти, „екипът на „Цветкова, Бебов, Комаревски“ е ‘със задълбочения познания и винаги ориентиран към даването на практичен съвет’, способен да извършва ‘огромен обем спешна работа’, и ‘върши фантастична работа’ в полза на своите клиенти от сектора. В категория „Банкиране и финанси“ екипът на дружеството е описан като даващ ‘задълбочени и добре обосновани правни съвети’ и като притежаващ ‘много добро познание за индустрията и много добра правна експертиза’. Освен това „Цветкова, Бебов, Комаревски“ е класирана и в категориите „Капиталови пазари“, „Сливания, придобивания и корпоративно право“, „Процесуално представителство“, „Европейско право и конкуренция“, „Енергетика и природни ресурси“ и „Технологии и комуникации“. В класациите са включени и адвокатите от дружеството Николай Бебов, Венелин Димитров и Дамян Лешев.

В изданието Chambers and Partners „Цветкова, Бебов, Комаревски“ държи първенство на българския правен пазар в категориите “Банкиране и финанси“, „Корпоративно и търговско право“ и „Трудово право“, както и е класирана в категориите „Конкуренция и антитръстово законодателство“ и „Процесуално представителство“ - http://www.chambersandpartners.com/Europe/firm/77530/tsvetkova-bebov-komarevski-attorneys-at-law И тук сред основните качества на кантората са изтъкнати задълбочените знания, познаването за бизнеса на клиента, надеждността и качеството на даваните съвети и отношението към клиента. Отличените адвокати от дружеството в класацията са Николай Бебов, Иля Комаревски и Венелин Димитров.

 

В изданието на IFLR1000 за 2017г. „Цветкова, Бебов, Комаревски“ също е отличена в категорията „Банкиране и финанси“, както и е класирана в категорията „Сливания и придобивания“ -  http://www.iflr1000.com/Firm/Tsvetkova-Bebov-Komarevski-Bulgaria/Profile/3179#profile. Включените в класациите  адвокати от дружеството са Ирина Цветкова, Николай Бебов, Венелин Димитров и Дамян Лешев.